Daily stunt

Ons verhaal

Daily Stunt is een bedrijf dat is opgericht sinds 2018 en is gevestigd in Nederland. Wij van Daily Stunt vinden het belangrijk om een kwalitatief goed product te leveren aan onze klanten en dat voor een zo’n laag mogelijke prijs. Daarom zijn wij elke dag op zoek naar producten om aan onze eisen te voldoen, zodat wij een sterk assortiment kunnen opzetten wat betrouwbaar is om aan te schaffen.

Transport

Onze producten worden direct vanuit de leverancier verzonden zodat wij kunnen besparen op opslag en transportkosten. Dit zorgt ervoor dat we een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen. 

De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt  3 tot 9 werkdagen. 

Klantenservice

Wij vinden het ook belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt tijdens je tocht hier op onze website. Daarom is onze missie om een zo optimaal mogelijke klantenservice te bieden. Wees dus niet bang om je vraag te stellen, wij helpen je graag.